Cukormentes, Desszert, Gluténmentes, Vegán

Fahéjas brownie napraforgó mikrozölddel

Hozzávalók

 

  • 60 gr hajdinaliszt
  • 100 gr őrölt mandula
  • 50 gr kakaópor
  • 3 tk sütőpor
  • 1 csipet só
  • 200 gr datolya
  • 300 ml víz
  • 1 db érett banán
  • 90 gr margarin
  • 35 gr napraforgó mikrozöld
Ne maradj le a legfrissebb receptekről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Elkészítés

  • A száraz hozzávalókat egy tálba mérjük.
  • A datolyát leöntjük 300ml meleg vízzel.
  • Hozzáadjuk a felkarikázott banánt, a margarint és a mikrozöldet.
  • Ha a margarin felolvadt az egészet alaposan összeturmixoljuk, és a száraz hozzávalókhoz keverjük.
  • A masszát kimargarinozott-lisztezett tepsibe simítjuk és 180 fokos sütőben kb 30 perc alatt készre sütjük.

Beküldte: Fakanál a hegyről