
Hozzávalók
- 60 gr hajdinaliszt
- 100 gr őrölt mandula
- 50 gr kakaópor
- 3 tk sütőpor
- 1 csipet só
- 200 gr datolya
- 300 ml víz
- 1 db érett banán
- 90 gr margarin
- 35 gr napraforgó mikrozöld
Ne maradj le a legfrissebb receptekről, iratkozz fel hírlevelünkre!
Elkészítés
- A száraz hozzávalókat egy tálba mérjük.
- A datolyát leöntjük 300ml meleg vízzel.
- Hozzáadjuk a felkarikázott banánt, a margarint és a mikrozöldet.
- Ha a margarin felolvadt az egészet alaposan összeturmixoljuk, és a száraz hozzávalókhoz keverjük.
- A masszát kimargarinozott-lisztezett tepsibe simítjuk és 180 fokos sütőben kb 30 perc alatt készre sütjük.
Beküldte: Fakanál a hegyről