
Hozzávalók
- 100 g zöldborsó (főtt)
- 240 g csicseriborsó (főtt, vagy konzerv)
- 20 g zöldborsó mikrozöld
- 70 g pörkölt sótlan földimogyoró
- 200 ml víz
- 1-2 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)
- 5-10 g só (ízlés szerint)
- 1 csipet őrölt fekete bors
- 5 g citromlé
- 10 g sörélesztőpehely (elhagyható)
Ne maradj le a legfrissebb receptekről, iratkozz fel hírlevelünkre!
Elkészítés
Mérjük ki a hozzávalókat és turmixoljuk az egészet krémesre. Tálaljuk még több zöldborsó mikrozölddel, pirítóssal vagy hasábokra vágott friss zöldségekkel.
Tipp
Ha kevésbé nagy teljesítményű a turmixgépünk, akkor érdemes a földimogyorót előre beáztatni pár órára, vagy natúr, 100%-os mogyoróvajat használni
Beküldte: @bekeatanyeron