
Hozzávalók
- 10 szem szőlő
- 10 szem koktélparadicsom
- 3 szál zöld spárga
- 1 marok saláta
- 1 marok mikrozöld
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 ág friss rozmaring
- 1 ek. hántolt kendermag
- 1 ek. olívaolaj
- 1 ek. balzsamecet
- 1 ek. agavé szirup
Ne maradj le a legfrissebb receptekről, iratkozz fel hírlevelünkre!
Elkészítés
A forró serpenyőbe szórjuk a spárga szeleteket és a félbevágott szőlőszemeket, paradicsomokat és grillezzük pár percig, majd össze pirítjuk a fokhagymával és rozmaringgal. Ezután hozzáöntjük a balzsamecetet és a juharszirupot és összemelegítjük. Összeforgatjuk a salátával, zöldekkel és megszórjuk kendermaggal és egy kis sóval.
Beküldte: @nati_wide