Cukormentes, Főétel, Gluténmentes, Vegán

Szőlősaláta

Hozzávalók

 

  • 10 szem szőlő
  • 10 szem koktélparadicsom
  • 3 szál zöld spárga
  • 1 marok saláta
  • 1 marok mikrozöld
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ág friss rozmaring
  • 1 ek. hántolt kendermag
  • 1 ek. olívaolaj
  • 1 ek. balzsamecet
  • 1 ek. agavé szirup
Ne maradj le a legfrissebb receptekről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Elkészítés

A forró serpenyőbe szórjuk a spárga szeleteket és a félbevágott szőlőszemeket, paradicsomokat és grillezzük pár percig, majd össze pirítjuk a fokhagymával és rozmaringgal. Ezután hozzáöntjük a balzsamecetet és a juharszirupot és összemelegítjük. Összeforgatjuk a salátával, zöldekkel és megszórjuk kendermaggal és egy kis sóval.

Beküldte: @nati_wide